Wielkanoc to czas, który kojarzy nam się z wiosną, baziami, święconką, pysznymi tradycyjnymi potrawami takimi jak:
Wszystkie przygotowywane przez nas produkty są pieczołowitym odzwierciedleniem tajników kulinarnych zawartych w książce Marii Marciszewskiej "Kucharka Szlachecka", na której bazuje cała nasza oferta.
Znajdą tu Państwo pyszne przepisy na te wszystkie potrawy według staropolskich metod i zasad .
Pieczenie baby aby była pyszna, puszysta i niewysuszona to nie lada wyczyn.
Mazurek natomiast jako żelazny przepis w menu wielkanocnym musi nie tylko pięknie wyglądać ale również mieć
kruchy spód i słodką, pyszną polewę najlepiej z kajmaku.
Takie właśnie pyszności przygotowane według najlepszych i najstarszych metod kulinarnych podane są w naszych zestawach i koszach prezentowych
Naszych produktów nie powstydzi się sama autorka sztandarowej lektury na podstawie której powstają te wszystkie pyszności wielkanocne.
Kto wczyta się dogłębnie w nasze przepisy zawarte w "Kucharce Szlacheckiej" pozna tajniki pysznej i staropolskiej
kuchni.
Zachęcamy wszystkich ciekawskich do lektury i zapoznania się z naszymi koszami delikatesowymi na Wielkanoc